Het is vandaag 08 August
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

ALV 2020
Lees verder »

Snertrit oktober

 

De snertrit stond op de agenda 16 oktober.Even een mailtje naar Annet.

Joris en ik zijn weer van de partij.De avond van tevoren de zaak ingeladen en even op google earth gekeken.Had geen idee waar de drafbaan lag.was er nog nooit geweest.Zo kom je nog eens ergens.

Binnen de kortste keren stond het parkeerterrein vol met trailers aanhangers karren paarden pony,s en natuurlijk menners en grooms en verdere aanhang.

Wat hebben die lui toch een hoop zooi mee.

Na een uurtje stonden alle 29 aanspanningen klaar.Voorop onze voorzitter met zijn dame.Super mooi gekleed wat een plaatje.Heel iets anders dan mijn marathonkar met Shetlander, cap een menjas.

Keurig op tijd vertrok de hele zaak door mooie padjes tussen de bomen richting de Abdij.Hier was de eerste stop.

 

Hier werden wij verrast met een mooie kaars met het logo van VAP.

Nadat men de catering kar wat lichter hadden gemaakt vervolgde wij ons pad.

Hier wat weidser gezichten en met het stralende zonnetje was het puur genieten.

Het scooter trio had het er maar druk mee alle 29 aanspanningen veilig over rotondes kruisingen en stoplichten te begeleiden.En ik denk dat niet iedereen even blij met ons was.maar ik moet zeggen dat ik heel veel blijde gezichten heb gezien.en dat wij op heel wat mobieltjes op de foto staan.

Nadat wij door de weilanden heen hadden geslingerd.Kwamen wij bij de tweede stop.hier ook een drafbaan.Ellen haar paard had zoiets van drafbaan!!!Even lekker gaan.

 

Joris had ik even geparkeerd naast de gierwagen .De catering dames kwamen nog langs met een stukkie kaas en worst.En nadat de nodige drankjes weer genuttigd waren zette de hele stoet zich weer in beweging.

Op naar Alkmaar!!Wat is dat mooi zo door de stad rijden.Het hoef getrappel weerkaatst tussen de huizen en mensen hangen overal uit het raam of staan op het balkon en langs de weg.Zo reden wij weer richting drafbaan.

 

Nadat wij de hele zaak …karretje in het bussie pony verzorgen en op de trailer zetten,tuig opruimen trailer er weer aanhangenWaarom ga ik gewoon niet kaarten of zo??Heb je alleen een stapeltje kaarten nodig!!.

Op naar de snert..smaakte als ham in de vasten.

Het was een dag met een goud randje.

 

Anja

Powered by: WebBuro WebBuro