Het is vandaag 04 July
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

ALV 2020
Lees verder »

Niet echt een nieuwsbrief maar nadere informatie over het ringsteken in Alkmaar op 8  en de snertrit op 20 oktober. 

Meneer van Kesteren was zo bijzonder vriendelijk om een authentieke, oude boogzweep ter beschikking te stellen als prijs. Simone en ondergetekende denken nog even na waar die dan naar toe mag gaan.

 

Over de uitslagen van Hoorn en Beverwijk heb ik u al geschreven, het wordt voor de Gouden Acht in Alkmaar weer reuze spannend. En we waren natuurlijk weer even op pad, helemaal naar Zuid-Limburg...twee weken zon..we zijn nog nooit zo bruin geweest in september. Gelukkig bleven de paarden in NH, die zijn mooi zwart gebleven.

 


 

Ringsteken

 

Het mooie evenement in Alkmaar is er weer bijna: dinsdag 8 oktober mogen we ons daar weer vertonen.

 

Het inspannen is dit jaar wederom niet op het hoofdterrein bij de kantine. Deze dien je voorbij te rijden en dan bij de T-splitsing rechtsaf. Dan volg je de weg en kom je terecht bij een terrein die tegen een kade loopt. Hier hebben we eerder mogen inspannen.

Het adres van de HVC is;

Jadestraat 1 te Alkmaar

 

De deelnemers mogen vanaf 10.00 uur inspannen en rond 12.30 vertrekken zij onder begeleiding naar het Kennemerpark.

 

Wederom heeft de HVC gezorgd voor iets lekkers. 's Morgens is er koffie met iets lekkers en bij terugkomst zullen er broodjes etc. zijn.

 

 

Snertrit

 

Bij voldoende droog weer is het inspannen en parkeren op het land achter het huis op het adres Oude Gouw 48, 1687 AK  Wognum. Alhier gaat na afloop van de rit ook de snert geserveerd worden.

Mocht het op dat land te nat zijn gaat uitgeweken worden naar het adres (manege Noorderkoggeruiters) Tuinstraat 22 te Benningbroek. In dat geval zal de snert daar op tafel komen.

Er worden stopplaatsen uitgezocht met toilet!

 

Natuurlijk zal er ook voor versnaperingen tijdens de rit worden gezorgd.

 

Opgeven graag bij Kees Andrea 0622405644.

 


 

En dan nog dit, Elias Peetoom gaat dinsdag 1 oktober de vlag ondersteboven hangen..boerenprotest! Als secretaris heb ik natuurlijk geen mening maar als we nu eens allemaal ons vakantie vliegverkeer halveren...zijn we snel van het stikstof en CO2 gezeur af...waar wij als chemici elk journaal weer vreselijk om moeten zuchten..

Allemaal duimen graag...voor droog weer op de achtste en twintigste oktober...er valt nu zoveel water dat dat moeilijk voor te stellen is.

 

 

met hippische groet,

Ineke de Lang, secretaris VAPNH

Powered by: WebBuro WebBuro