Het is vandaag 04 July
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

ALV 2020
Lees verder »

Wat was het deze keer weer een prachtige tocht. Wat is West Friesland mooi!

 

Het weerzien met de fietsers was meteen al leuk. We worden langzamerhand een hecht clubje. 

Iedereen was mooi op tijd aanwezig en dus konden we om 9 uur meteen van start.

Eerst richting Zwaagdijk en het Egboetswater. Een prachtig natuurgebied. In Oostwoud was de eerste stempelpost. Even pauze want de wind was best pittig. Daarna door naar Twisk en Medemblik, waar juist de stoomtram, geladen met oorlogsmaterieel en wat Engelse soldaten, vertrok.  Bij de stempelpost was het gezellig door het koor dat daar zong.

Vanuit Medemblik langs het IJselmeer naar Wervershoof. Een prachtig stukje waarbij het water schitterde in de zon.Via een kleine omleiding kwamen we in Andijk uit waar we weer werden onthaald door weer een ander koor. Dat maakt alles wel heel sfeervol.

We hadden veel de wind in de rug gehad, dus stond ons nu nog een terugtocht met tegenwind te wachten. Maar het mooie Weelenpad vergoedde alles. Prachtig! We waren ruim op tijd weer terug bij het beginpunt. Jammer dat er geen gelegenheid was om nog even gezellig na te zitten. We hadden nog wel even graag een ijsje gehad. Jaap en Ferry,  Jaap en Gré, Jan en Tina, Henk, jullie allemaal bedankt voor je inzet. De Vrienden van het Aangespannen Paard zijn weer blij met jullie. Tot volgend jaar….? 

 

Tineke Rijpkema

Powered by: WebBuro WebBuro