Het is vandaag 04 July
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

ALV 2020
Lees verder »

Nederlands Kampioenschap NVTG 2009

 

 

Op zondag 30 augustus jl werd in Diepenheim (bij Markelo OV) in een schitterende omgeving van diverse landgoederen/kastelen het Nederlands Kampioenschap van de NVTG verreden.
Het bestuur is trots dat er 6 leden van onze vereniging voor dit kampioenschap zijn uitgenodigd. Dit betekent namelijk, dat zij allen in diverse klassementsritten gemiddeld méér dan een 8 hebben gescoord op alle punten van beoordeling. Tijdens het kampioenschap werden zij door 3 jurykoppels beoordeeld en waar dit nodig was, ook nog voorzien van tips om het rijtuig of kleding te verbeteren.
Ons lid, Sjaak de Jong uit ’t Veld werd NL Kampioen bij de Replica’s! Sjaak, van harte GEFELICITEERD!!!

Voor de overigen is deelname echter al een grote eer, want hier ontmoet je de crème de la crème op rijtuigengebied. Overige uitslagen: 2e Ben Meijland; 4e Jaap Mus; 8e Gerfried Greveling en 10e Wim Burger. Bij de Replica’s werd Ellen Spigt 5e. Allen dus een plaats in de top 10 van Nederland Een resultaat om trots op te zijn!

Wil je ook deelnemen aan klassementsritten van de NVTG en leren hoe je je rijtuig, kleding, tuigage en toilet van het paard kan verbeteren, geef je dan op bij: H Wermers, Tolgaarde 17, 7642 EZ Wierden, 0546-575689 of via info@traditioneelgerij.nl
Powered by: WebBuro WebBuro