Het is vandaag 25 August
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

08
10
Alkmaar, ringsteken
13:00
laatste nieuwsbrief
Lees verder »

 

 

Nieuwsbrief januari 2015

Beste Vrienden

 

Beter laat dan nooit…dus toch nog maar de beste wensen voor 2015!

 

Wat brengt deze nieuwsbrief? Geen terugblik, dat laat ik graag over aan Elias voor de jaarvergadering en ook geen commentaar op de boze wereld om ons heen. We kijken met frisse moed vooruit,  want de dagen worden alweer langer en de sneeuwklokjes tonen dapper hun witte kopjes.

 

Maar eerst heel veel beterschap voor (familie)leden die in de lappenmand zitten of zaten. Dit is geen Facebook pagina of de Telegraaf dus ik houd het anoniem. Maar onze steun en gedachten zijn er geen sikkepit minder om.

Over kranten gesproken, heeft u ook genoten van het prachtige artikel over Jaap de Vries in het NHD?

 

En dan vooruit met de geit…de planning voor 2015 is nagenoeg gereed, helaas kunnen wij niet beslissen over de Ringsteekdagen maar we denken wel mee!

We mikken op  8, 15 (of 22) juli voor Hoorn, Beverwijk zal  hoogstwaarschijnlijk 13 augustus zijn en natuurlijk 8 oktober voor Alkmaar. En er wordt nog onderhandeld over ringsteekdagen in de regio Monnickendam.

De gezelligheidsritten staan gepland voor 19 april, 14 juni, 23 augustus en 11 oktober. Er staan voor drie van de vier dagen kandidaten voor het organiseren genoteerd, dus wees moedig en biedt uw diensten aan voor de mooiste rit ooit!

Het is voor Frank en Anita Schoutsen natuurlijk heel fijn dat ze weer zelf mee kunnen rijden met hun nieuwe peerd, maar dat betekent wel dat we een nieuwe barfamilie zoeken. Vereisten zijn: auto met trekhaak, plek voor de aanhanger en liefst een ruime koeling voor de drank, happen en natuurlijk het BBQ-vlees. Als u zelf niet kunt, misschien iemand in uw familie- of vriendenkring die dit zou willen doen? 

 

En dan de andere evenementen: op 12 februari de eerste infoavond over voeding, voor paarden welteverstaan.  Dus ruw- en krachtvoer naar behoren. Wordt gefaciliteerd door Voergoed Fourage en de spreker is van Cavalor. Bij de Trenshoeve, start om 20 uur, leden gratis.

De Egmondermeer viert haar 650 jarig bestaan. De VAPNH is  uitgenodigd om op 16 augustus deel te nemen  aan het defilé. Een geweldige kans om uw aanspanning te showen tegen een heel behoorlijke vergoeding. Er rijden ook antieke tractoren e.d. mee dus oorproppen niet vergeten!

De paardendag op 22 november 2014 was zo’n succes dat we dat dit  jaar op 8 november nog eens dunnetjes over gaan doen.

 

Helaas, helaas, Ben Rijpkema trekt zich terug als bestuurslid. Annet Schipper wil het penningmeesterschap wel op zich nemen maar het bestuur zoekt dus een nieuwe, enthousiaste collega (m/v) die de gezelligheidsritten en andere evenementen wil organiseren. En dan ook nog een paar sponsoren uit de hoge hoed tovert.  Deze bestuurswissel staat natuurlijk al op de agenda voor de ALV van 20 februari 2015.

 

En dan nog dit…wilt u s.v.p. contant en gepast betalen tijdens de ALV?

 

Met hippische groeten, namens het bestuur, tot 20 februari!

 

Ineke de Lang

 

Powered by: WebBuro WebBuro