Het is vandaag 25 August
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

08
10
Alkmaar, ringsteken
13:00
laatste nieuwsbrief
Lees verder »

Nieuwsbrief mei 2016

 

Beste Vrienden

 

Eindelijk genieten…na een ware achtbaan van koud en nat naar best wel aangenaam en weer terug naar ijskoude hagel en storm dan nu toch eindelijk ZON! Wel jammer dat het onkruid zich wel aan de kalender hield…dus we konden de afgelopen dagen flink aan het werk. Maar natuurlijk ook fijn buiten spelen met de paarden, eindelijk weer de spreekwoordelijke paden op.

 

De eerste gezelligheidsrit viel net in een koud dalletje. Gelukkig brak het zonnetje door en was er slechts een buitje. Lisette Bakker en Mandy Bon hadden een leuke rit uitgezet  vanaf Zuidermeer naar Berkhout. De opkomst was laag, maar dat zal wel aan de starttemperatuur van 5(!) graden hebben gelegen. Des te meer waardering voor de bikkels die wel meereden. Blijkbaar was het een speciale dag voor de haflingers, alle friezen waren thuisgebleven. Onderweg toch velden gezien met prachtige tulpen. Omdat dat er maar weinig waren werd de pijn verzacht door een bosje tulpen dat we kregen van Mandy en Lisette.

 

 

 

 

Die koude golf zorgde er voor dat er voor zondag 1 mei weinig gekopt was. Dus bloeiende tulpen te over tijdens de traditionele bollenrit in Limmen. Gelukkig hebben bijna tien leden aan mijn oproep gehoor gegeven zodat het voor deelnemers én toeschouwers een prachtig zonovergoten evenement is geworden. En ook voor hen natuurlijk een bos bloemen na afloop!

 

 

De eerstvolgende gezelligheidsrit is op zondag 12 juni i.p.v. 19 juni 2016. Deze wordt uitgezet door de families Kuin en Onneweer.

Omdat uw secretaris op vakantie gaat kunt u zich deze keer opgeven bij Simone Onneweer, sonneweer@hotmail.com  of 06-20613114. Dan hoort u ook waar er gestart zal worden.

 

De organisatie van de ringsteekevenementen is op een haar na gevild, ook hiervoor kunt u zich opgeven bij Simone.

 

met hippische groet

 

Ineke de Lang-Abcouwer, uw secretaris

Powered by: WebBuro WebBuro