Het is vandaag 25 August
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

08
10
Alkmaar, ringsteken
13:00
laatste nieuwsbrief
Lees verder »

Beste Vrienden

 

 

Deze nieuwsbrief is aan de vroege kant: heet nieuws m.b.t. 6 juni en Geffen.

 

De gezelligheidsrit op 6 juni is bijna vol: er is nog plek voor twee aanspanningen!

Inspannen bij LR/PC Starrenburg, Korte Brakersweg 3, Castricum. De deelnemers hebben inmiddels een bevestigingsbericht gekregen.

Veel leden wezen mij erop dat dit samenvalt met de Rabo fietssponsortocht, een ongelukkige samenloop waar we helaas niets aan konden veranderen.

 

In de vorige nieuwsbrief kon ik melden dat we een aanvraag kregen voor een ringsteekevenement  in Geffen, Noord-Brabant (http://www.effenoargeffe.nl )

De voorzitter en ondergetekende zijn ter plekke gaan kijken en hebben uitgebreid overlegd met de organisatie. Het is een erg leuke locatie, midden in het dorp, er komt veel publiek en ringsteken zoals wij dat doen kennen ze daar niet.

De verzorging en onkostenvergoeding zijn zeer veelbelovend. Er is een ruim verhard inspanterrein met toiletten! Voor lunchpakketten wordt gezorgd.

Heel graag z.s.m. opgeven via vaph@ziggo.nl of bel Ineke de Lang, 072 5722352.

 

En natuurlijk is iedereen weer druk bezig met de (moes)tuin, de vakantievoorbereidingen en het veulen/lammeren/kalveren seizoen. De wintervachten en kilo’s zijn er inmiddels ook wel af, kortom…laat de zomer maar komen!

 

Bent u ook zo geschrokken van het bericht dat bij het examen Nederlands alleen nog wordt gekeken naar de inhoud van de antwoorden en niet naar de spelling? Ben ik effuh bloid met mijn ouderwetse kofschip opvoeding! En liever vijf keer de spellingchecker gebruiken dan een keer een taalvaut maken! Beetje als menbewijs zonder Achenbach….

 

 

De agenda nog maar even:

 

Het eerste ringsteekevenement is in Hoorn, op woensdag 5 augustus. Nazit en prijsuitreiking bij JP Coen op de Veemarkt.

Een week later, op 12 augustus, gaan we ringsteken in Beverwijk. En Alkmaar staat natuurlijk ook alweer gepland voor 8 oktober!

 

Voor de gezelligheidsritten en ringsteekevenementen  kunt u zich opgeven via vaph@ziggo.nl of bel Ineke de Lang, 072 5722352.

 

Tineke Rijpkema zal ook dit jaar weer de Rabo fietssponsortocht organiseren t.b.v. onze clubkas. Deze is op 6 juni, opgeven bij Tineke: ben.tineke.rijpkema@planet.nl, 0228-562545.

 

Met hippische groeten, namens het bestuur,

 

Ineke de Lang

 

Ritverslag 19 april

Powered by: WebBuro WebBuro