Het is vandaag 25 August
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

08
10
Alkmaar, ringsteken
13:00
laatste nieuwsbrief
Lees verder »

Beste Vrienden

 

Een beetje laat en een beetje kort, deze nieuwsbrief op de valreep van de jaarvergadering. Want het griepvirus kwam nog even roet in het eten gooien, of beter gezegd, de jongste kleindochter. Maar ja, die was na een paar dagen weer beter terwijl opa en oma nog wel even flink door snotteren en kuchelen!

Wordt u ook zo blij van die zonnige dagen? Dan staat de spa te stampen in de schuur en de snoeischaar hangt te klepperen van werklust, “we willen aan het werk, de meteorologische lente is begonnen!”.

 

De jaarvergadering dus, op 11 maart in café de Vriendschap  Wadway 22, 1715 GZ Spanbroek. Start om 20:00 uur. Tijdens de pauze kunt u de contributie voor 2016 voldoen, nog steeds slechts 30 euro per jaar. Graag gepast, contant betalen. Na de pauze is er een leuk intermezzo, niet over paarden deze keer, maar wel na aan het hart!

U weet vast wel dat het bestuur nog steeds versterking zoekt, een barkar familie wordt node gemist.

En we zoeken ook een nieuwe voorzitter, Elias vindt namelijk dat hij het voorzitterschap niet kan combineren met zijn drukke bedrijfsvoering. Dus grijp uw kans om mee te doen!

 

De eerste gezelligheidsrit van 2016 staat gepland voor 17 april, met de mogelijkheid om uit te wijken naar de 24ste als het weer te slecht mocht zijn. De start is bij loonbedrijf Schagen, Zuidermeerweg 20-B, 1652 CS, Zuidermeer. De barkar gaat niet mee, we hebben wel een prima pauze plek!

 

De andere data voor 2016 zullen we tijdens de JV bekendmaken.

 

Het ringsteken in Hoorn is alweer besproken met de organisatie, we proberen dit op 13 juli te laten plaatsvinden. Voor Beverwijk is Simone hard aan het werk, de club van Alkmaar Ontzet heeft ons (u!) al uitgenodigd voor 2016. Dat gaat een geweldig leuke zaterdag worden!

U kunt zich tijdens de JV opgeven bij Simone Onneweer.

 

En nog even terugblikken, de vaardigheidsclinic op 13 februari was een succes voor de dames. Eerst kreeg iedereen ter plekke duidelijke instructie en uitleg over het prachtige breiwerkje dat de mannen van de Trenshoeve hadden neergezet. Boven, vanuit het juryhok, zag het er erg ingewikkeld uit, met een lastig klavertje vier in het midden.

Ter afsluiting kon elke deelnemer nog een rondje op tijd rijden, Simone Onneweer en Ellen Spigt reden het snelst in hun rubrieken. Bram Beers had de twijfelachtige eer om de enige bal van de dag er af te rijden…  Frans van der Blonk leek even een verkeerde afslag te nemen maar wist nog net op tijd te corrigeren. Maar dat kostte wel kostbare seconden!

 

Tot zover….heel graag tot de 11e maart in Wadway!

 

Met hippische groeten, namens het bestuur,

Ineke de Lang

Powered by: WebBuro WebBuro