Het is vandaag 25 August
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

08
10
Alkmaar, ringsteken
13:00
laatste nieuwsbrief
Lees verder »

Beste Vrienden 

 

Zo, Portugal heeft gewonnen, in Wimbledon kunnen ze weer grasmaaien, op het Museumplein kan weer geslenterd worden en als die jochies effuh naar Parijs fietsen kunnen we eindelijk weer “normaal” gaan doen.  Of vond u dat allemaal maar vervelende spelletjes en heeft u genoten van de detectivemaand? En er kwam geen paard aan te pas, dus er was eigenlijk niets aan!

 

Over tot de orde van de dag, eerst de agenda voor deze “zomer”.

Ringsteken in Hoorn op 3 augustus, inspannen op de Veemarkt en vanaf 11:00 koffie bij JP Coen.

Start ringsteken 13:00 uur.

Op 10 augustus in Beverwijk,  inspannen op het Harmonielaantje 1 vanaf 16.00 uur. Start rondrit om 18.00 uur door de stad.

En natuurlijk op 8 oktober in Alkmaar.

Opgeven kan nog bij Simone Onneweer, Sonneweer@hotmail.com , 06-20613114.

 

De tweede gezelligheidsrit in juni was alweer een frisse boel. Wel zon en veel Hollandse luchten. De familie Kuin had een erg leuke rit uitgezet en voor prima stops met koek en zopie gezorgd,  hartelijk dank daarvoor! Erg jammer voor ze dat er zo weinig deelnemers waren.

De eerstvolgende rit staat gepland voor 28 augustus. Vooralsnog hebben we nog bijzonder weinig aanmeldingen.  Het bestuur beraadt zich over “hoe nu verder”. Wordt de barkar zo erg gemist? Slaan we plank mis met het datumprikken? We proberen zo vroeg mogelijk het schema vast te stellen zodat u kunt plannen. En we schuiven als het te slecht weer is of als er een ander interessant evenement is. De planningen en wijzigingen staan altijd op onze website.

Nu blijkt dat de beoogde organisator voor augustus het niet gaat redden en we willen de rit natuurlijk wel door laten gaan. We gaan echter niet het paard achter de wagen spannen, maar vooralsnog trekken we hard aan een dooie! Doe eens wild en werp u op als ritplanner voor augustus. Opgeven kan altijd bij Ineke de Lang, 072 5722352 of via vapnh@ziggo.nl.

 

Onze penningmeester  Annet heeft als motto: “besturen doe je samen”. Maar dat geldt ook voor het zijn van een vereniging. Waar blijven de vrienden die een gezelligheidsrit willen optuigen, een oplossing helpen vinden voor de barkar, of de festiviteiten omtrent het 50-jarig bestaan in 2017 willen organiseren? En extra bestuurslid voor de gezelligheidsritten zou helemaal geweldig zijn.

 

Om toch positief af te sluiten: P. Overtoom uit Heerhugowaard heeft zich aangemeld als nieuw lid, van harte welkom!

 

Voor het ringsteken in Schagen op 18 augustus kunt u zich opgeven bij Annette Tesselaar, 0224-21 45 66.

Het opgaveformulier kunt u hier vinden op de VAPNH website.

 

Dan rest mij niets meer dan u nog een fijne zomer en veel gestoken ringen te wensen.

 

Met hippische groet,

Namens het bestuur, Ineke de Lang-Abcouwer, uw secretaris

Powered by: WebBuro WebBuro