Het is vandaag 08 August
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

ALV 2020
Lees verder »

 

 

Op deze pagina uitsluitend aanbiedingen van onze leden.  

 

Te koop aangeboden: een prachtig antiek koperen tuig voor tweespan. Helemaal compleet inclusief leidsels. Daarnaast eenzelfde tuig voor tandem, alles ook compleet en beide sets dus prachtig te combineren tot een klavertje drie. Van dezelfde aanbieder ook een nikkel tweespantuig.

Informatie bij PW van Kesteren, Egmond a/d Hoef 072-5064605

Te koop wegens beëindiging hobby: 2 bijzonder mooie rijtuigen.

 

Friese Tilbury uit 1890:

 


 

Dit exemplaar heeft geen kap, de bevestiging is nog aanwezig in de koperen reling op de koets. De bouwer komt uit Workum en is waarschijnlijk de wagenmakerij van Yntema geweest. Is na de Tweede Wereldoorlog verworven uit het bezit van een Friese herenboer. In de jaren zestig is de vorige eigenaar, de heer Postma, met dit rijtuig 8x Ned. Kampioen geworden in Friese draverijen en dressuur in enkel- en tweespan. De laatste restauraties hebben plaatsgevonden in 2007/2009.
Belangstellenden met een serius bod kunnen bellen met Fam. Greveling, tel.: 06-54644352.


Originele Spijker:

 

De Spijker is gebouwd in Amsterdam +/- 1895 en in showroomstaat 2013 niet gereden en 2012 gerestaureerd. Het is een van de laatste als koets en vanwege het dakje uniek (Op dit frame met dakje is de motoir geplaatst als eerste auto). Het dakje kan volledig gesloten worden. Staat op rubber, biedt plaats aan 2 volwassenen en een kindbankje Voor op bok is plaats voor 2 personen. Een boom voor tweespan zit erbij. 
Belangstellenden met een serieus bod kunnen bellen met Fam. Greveling, tel.: 06-54644352.

 

 

Powered by: WebBuro WebBuro