Het is vandaag 08 August
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

ALV 2020
Lees verder »

Gezelligheidsrit Heerhugowaard 11 augustus 2013:

 

Hallo beste paardenvrienden,

Ik heb het genoegen om dit keer een verslagje te schrijven van een prachtige rit in Heerhugowaard en omstreken op 11 augustus 2013. De rit werd uitgezet door Hans en Ineke de Lang. Vanaf half tien konden we inspannen op een groot terrein op de Beukenlaan, het is dan ook weer een gezellige drukte met paardenmensen, die dan allemaal op hun eigen manier bezig zijn om alles in gereedheid te brengen voor een mooie rit. Annet en ik even rond alle menners met de knip, want voor maar 2 euro per persoon rijd je al mee.

 

Half 11 startten we de rit vanuit Heerhugowaard. Via Hensbroek, Avenhorn en dan bij de kerk van Ursem de eerste stop. Ik zat bij Nico en Simone Onneweer achter op de wagen met Werna voor de wagen, wat is het dan mooi in ons Noord-Hollandse landschap.We vervolgen de rit vanuit Ursem richting de Schermer. Ik was inmiddels op de wagen van Hans en Mandy Bon gestapt met een 2-span Friezen ervoor. Mandy zei, wat is dit mooi het lijkt wel of we in Drenthe of zo rijden, ze was op deze plaatsen eigenlijk nog nooit geweest. In een mooi tempo rijden we weer richting Heerhugowaard waar we op een weiland de 2e stop gaan houden. De barbecue  werd van de wagen geladen door Frank, Ronald en Gerard. Heerlijk stukje vlees met brood voor iedereen. Wat een gezellige boel! Daarna was het nog een klein half uurtje voordat we weer bij het inspanterrein waren. Alles heel goed verlopen. Dank voor de mensen die hebben meegewerkt aan deze rit! 

Wat we wel misten waren Cor en Afra, zij waren bijna altijd van de partij met de ritten, het is dan ook echt wel vreemd dat ze er niet meer bij zijn!

 

Vriendelijke groet van Anita Schoutsen.

Powered by: WebBuro WebBuro