Het is vandaag 08 August
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

ALV 2020
Lees verder »

Gezelligheidsrit Wieringen

 

 

Zondag 26 september 2009,
 
De voorbereidingen van de rit begonnen eigenlijk al op zaterdag. Het is voor ons (Stanley en Jolanda) de eerste rit die wij mee gaan rijden bij de VAP. Ook voor ons paardje Julia is het de 1e lange rit met ons marathonwagentje. Zaterdagavond alle spullen verzamelen en proberen om een goede nachtrust te nemen. Enkele scenario’s spoken ’s nachts door je hoofd maar toch uitgeslapen? 


Om 6.30uur naast het bed gestapt, dus er veel uitslapen was er niet bij vandaag. 
Na een lekke band van de marathonwagen, welke even opgelapt moest worden, toch nog op tijd gearriveerd bij de manege in Hippolytushoef. Na een overheerlijke cake met een kopje thee/koffie te hebben genuttigd, gaan we toch maar inspannen. (trouwens nog bedankt voor de mooie cakejes, deze waren erg lekker en geweldig gedecoreerd met paardenhoofd of hoefijzer).

 
Een prachtige rit gereden welke door de Haukes ging, Westerland door en achter de dijk langs (buitendijks rondje), Westerland weer in en dwars door de velden, daarna richting Hippolytushoef, Hippolytushoef door, paard liep een stuk rustiger en op richting Stroe en eindelijk pauze op een prachtig grasveld op loopafstand van de dijk.

Door omstandigheden kon de rit voor ons daarna niet meer doorgaan, en hebben wij alle spullen opgehaald en zijn wij huiswaarts gekeerd.
Toch spijtig, Wieringen is prachtig om te rijden wat een mooie omgeving met een geweldige natuur en schitterende huizen. Gewoon een genot om te rijden en natuurlijk prachtig mooi weer deze dag. Tot volgende jaar.

Groeten Stanley, Jolanda Smit 

P.s. Julia staat alweer voor de wagen.

 

Powered by: WebBuro WebBuro