Het is vandaag 04 July
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

ALV 2020
Lees verder »

Het was ver, het ging hard, het was zonnig, het was voor ondergetekenden lekker spannend...kortom een rit met een hoofdletter R. 

Jolanda Admiraal en haar "collegae" hadden de rit puik voorbereid. Duinkaarten geregeld, een inspanplek met koek en zopie en vooral veel mooi weer!

En wat dacht u van onverstoorbare Schotse Hooglanders langs het pad? Dat is pas organiseren.

Twee prachtige pauzeplekken, helaas deze keer geen hamburgers want de barkar kon niet mee. Maar het "patatje met" bij de eerste stop was een waardige vervanger!

 

En waarom was het nou zo spannend...onze twee friese dames vonden het zo gezellig dat ze steeds langs elkaar schuurden. En toen raakte een streng los, en nog een keer, en nog een keer....Een touwtje hielp niet, een tiewrap van Frans wel!. En als je dan met een friezin gaat die pas beleerd is dan zijn er nog veel "oeps momenten": een tuinsproeier, een erg smal hekje, een stalen plaat in de weg. Dus we waren bloid dat we weer heelhuids thuis waren...moe maar voldaan.

 

Helaas moest Ruda Brink voortijdig afhaken, haar Vrouke werd kreupel. Maar gelukkig kreeg ze veel hulp om weer veilig thuis te komen.

Maarten heeft het laatste stuk terug, voor Ruda, de zo kortst mogelijke weg terug genomen. Hij kwam vervolgens snel met haar bus en trailer naar de parkeerplaats waar ze stond te  wachten. Kees Rood was solidair, hij is ook mee terug gelopen. Dat zijn pas echte Vrienden!
Met Vrouke gaat het inmiddels weer goed.
Hans en Ineke de Lang

 

foto's

Powered by: WebBuro WebBuro