Het is vandaag 04 July
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

ALV 2020
Lees verder »

Even een berichtje van jullie fan en toch bijna de huisfotograaf John Statue (Jan Boos uit Hoorn).

Natuurlijk hoop ook ik dat iedereen in goede gezondheid verkeert en geen last heeft van de Corona effecten.

Mooi om te vernemen dat jullie website weer online staat.

Ik las in de nieuwsbrieven ook dat er wat ledenverschuivingen hebben plaats gevonden.

Ik wens iedereen weer een fijne tijd in jullie nieuwe posities.

 

Hoe erg is het dat vele evenementen dit jaar niet door hebben kunnen gaan of zelfs nog steeds niet door kunnen gaan. Ook het ringsteken waar wij als vereniging mee te maken hebben is ook niet doorgegaan of voor sommige evenementen allemaal nog steeds niet zeker. Ja ik schreef "wij" want ik voel mij door het fijne contact met de leden nog altijd verbonden met de vereniging. Dat komt natuurlijk ook omdat ik al vele jaren foto's maak van deze evenementen. 

 

Ik lees in de nieuwsbrief dat waarschijnlijk het ringsteken op 22 juli 2020 in Hoorn door zou kunnen gaan. 

Nou dat hoop ik dan maar, want niet geheel onbelangrijk voor mij, ik heb nog maar weinig evenementen kunnen fotograferen  met mijn nieuwe camera die ik vorig jaar na Alkmaars Ontzet en Enkhuizen zo goed als niet meer heb gebruikt. En het blijft voor de deelnemers altijd leuk om de foto's weer terug te zien op mijn Facebookpagina (John Statue) of op mijn eigen website, www.john-statue-pictures.nl die ik overigens dit jaar weer helemaal up-to-date online heb gezet.  

Dan kunnen jullie ook daar eens lezen hoe ik aan mijn fotonaam John Statue ben gekomen.

En ook álle Ringsteekjaartallen van Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Schagen en als laatste en de eerste keer voor mij, vorig jaar tijdens Alkmaar Ontzet in Alkmaar.

In de bovenbalk galerij-paardensport-ringsteken ziet u alle paarden evenementen op volgorde. 

Ook foto's van het bezoek aan de hoefsmid Erno Poland en wat foto's van een bezoekje aan de renbaan op Duindigt. Ook een stukje andere hobby van mij, het maken van papieren modellen staat online.

Maar de paardensport is voor nu even het belangrijkste. Ik spreek vanuit mijn hart als ik heel erg hoop dat het dit jaar in ieder geval in Hoorn weer door mag gaan.

Niet alleen voor het ringsteken zelf maar ook om weer eens de oude bekenden tegen te komen.

Dus beste mensen voor zover even mijn berichtje en met vriendelijke groet en snel tot ziens van Jan Boos (alias John Statue) uit Hoorn.

Powered by: WebBuro WebBuro