Het is vandaag 25 August
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

08
10
Alkmaar, ringsteken
13:00
laatste nieuwsbrief
Lees verder »

 

Beste Vrienden en Vriendinnen

 

Dit is 'm dan.. de eerste nieuwsbrief vanaf de nieuwe website! Aan de website wordt nog voortdurend gewerkt, suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom!

Eerst maar even de agenda...Ringsteken Beverwijk is op 12 augustus 2015, niet 13!

Voor de gezelligheidsrit op 19 april weten we inmiddels dat we gaan inspannen op het terrein van de Westfriese Beurs in Blokker, die van 14 juni wordt Castricum en omstreken.

 

De jaarlijkse algemene ledenvergadering was weer bar gezellig!

 

Helaas moest Elias melden dat zowel Loek van Bronkhorst als Nico Nelis flink met hun gezondheid worstelen, een attentie namens de VAPNH is inmiddels onderweg.

 

We hebben met weemoed afscheid genomen van Ben Rijpkema als penningmeester en Tineke R. natuurlijk ook even in de bloemetjes gezet. En Anita Schoutsen nam een smakelijk cadeau in ontvangst voor het verzorgen van de barkar de afgelopen jaren. Nico Onneweer ontving een prachtige ingelijste foto omdat Nico, Simone en Edwin in 2014 maar weer eens de Gouden Acht hebben bemachtigd.

 

Prijzen voor de gouden rijders gingen naar Ellen Spigt en Nico Onneweer. Voor de gouden stekers naar 

Piet Kuin, Jaap van Gunst, Ellen Spigt, Ben Duipmans, Nico Onneweer en Henni Smit.
De voorzitter van de kascontrole commisie Henk Bouwer mocht aftreden (dank!), de nieuwe reservekandidaat is Hennie Dijkstra.
Annet Schipper heeft, ondanks haar drukke werkzaamheden, het pennngmeesterschap van Ben overgenomen.
Helaas vonden we niemand bereid om zich bij het bestuur aan te sluiten,we zoeken nog iemand voor de gezelligheidsritten, evenementen en sponsoring. Gezelligheidsritten organiseren zichzelf, evenementen zijn dé kans om je eigen "ding te doen" en met sponsoring verkrijgt u onze eeuwige roem en dank!
En we zoeken nog een nieuwe barfamilie. Vereisten zijn: auto met trekhaak, plek voor de aanhanger en liefst een ruime koeling voor de drank, happen en natuurlijk het BBQ-vlees. Als u zelf niet kunt, misschien iemand in uw familie- of vriendenkring die dit zou willen doen? 
Als u niet in de gelegenheid was om tijdens de ALV contant de contributie te voldoen dan kan dat natuurlijk ook via een bank overschrijving. Annet verzoekt u vriendelijk, doch dringend dit voor 1 juli 2015 te doen.
Dus....  € 30 naar NL73RABO0177864052 t.n.v.Vereniging van het Aangespannen Paard

soms betaalt iemand de contributie met een bankrekeningnr/naam combinatie die onze penningmeester niet kent…heel jammer, want dan krijgt diegene een onterechte aanmaning. Wilt u zo vriendelijk zijn om (als de naam bij de rekening afwijkt van uw eigen naam) duidelijk te vermelden namens wie de betaling wordt gedaan?

dan rest mij niet meer dan met u reikhalzend uit te kijken naar het voorjaar!
met hippische groet,
Ineke de Lang, secretaris.
Powered by: WebBuro WebBuro