Het is vandaag 18 October
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

20
10
snertrit 2019
start 10:30 Oude Gouw 48 Wognum
laatste nieuwsbrief
Lees verder »

 

 

Beste Vrienden                                                                           Nieuwsbrief december 2017

 

De laatste alweer: 2017 is voorbij gevlogen! Het was een veelbewogen jaar, voor sommigen helaas een “annus horribilis”.

In mei overleed plotseling ons zeer gewaarde lid Nico Onneweer. Sylvia Nelis kwam in dezelfde maand door een noodlottig ongeval om het leven. Het bestuur wenst beide families sterkte tijdens deze moeilijke feestdagen.

 

Voor de vereniging ook een annus mirabilis, feestelijk vooral.

 

Traditiegetrouw zou ik u een jaaroverzicht kunnen voorschotelen maar dat doet uw krant wel en anders een zendgemachtigde. Ons eigen jaaroverzicht ontvangt u natuurlijk bij de stukken voor de Algemene Leden Vergadering.

 

Toch maar even stil staan bij 50 jaar Vrienden van het Aangespannen Paard. Een jaar in het teken van de Omringdijk, met een prachtig verhaal van Michiel Bartels tijdens de ALV en natuurlijk de vier gezelligheidsritten. Het kostte het bestuur veel hoofdbrekens om e.e.a. te organiseren maar met hulp van de fam. Mus en o.a. Henk vd Molen is het toch allemaal gladjes verlopen. Minpuntjes waren een hond die het paard van Elias Peetoom aanviel en een paar lekke banden.  De gouden rijders mogen nu wel vast genoemd worden: Simon Commandeur, Piet Kuin, Jaap van Gunst, Jan Dudink en Elias Peetoom. Complimenten, de ritten waren in 2017 toch een hele onderneming.

 

Het ringsteken in 2017 ging van een leien dakje, Hoorn duurde wel wat lang, Alkmaar was erg nat maar er hebben zich serieuze kanshebbers voor het NK in 2018 aangediend. Helaas weet de organisatie van “Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018” nog niet wanneer het NK plaats vindt.

 

De ALV op 16 februari 2018 is weer bij café de Vriendschap in Wadway. De details vindt u op de kerstgroet die dit jaar door tante Pos wordt gebracht.

 

Helaas is het bestuur geveld door ziek en zeer, we hebben niet kunnen vergaderen en dus nog geen agenda voor 2018 opgezet. Ik beloof plechtig dat e.e.a. voor eind januari geregeld zal zijn.

Deze nieuwsbrief is ook wat kort, uw secretaris doet nl. mee met de olympiade hoesten en proesten.

 

Rest mij niets meer dan u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2018 te wensen!

 

 

Met hippische groet,

Namens het bestuur, Ineke de Lang-Abcouwer, uw secretaris

 

Powered by: WebBuro WebBuro