Het is vandaag 25 August
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

08
10
Alkmaar, ringsteken
13:00
laatste nieuwsbrief
Lees verder »

Beste Vrienden

 

 

Helaas kregen wij het droeve bericht dat Diana Satoer, levenspartner van Kees Rood, is overleden. Wij wensen Kees en de families veel sterkte met het verwerken van het verlies van deze bijzondere vrouw.

 

Deze nieuwsbrief is aan de late kant: uw secretaris wilde de bestuursvergadering even afwachten en die moest wijken voor o.a. de lammeren van Annet Visser. En dat waren er veul, heul veul!

 

We hebben een aanvraag gekregen voor een ringsteekevenement, dit keer in Geffe, Noord-Brabant. Sinds 1976 wordt daar in september  “Effe noar Geffe” georganiseerd. U kunt op http://www.effenoargeffe.nl  zien wat ze daar doen. Voordat we vaste afspraken maken met de organisatie willen we graag weten welke vrienden daar aan mee willen doen. Het is een uitgelezen kans om op 6 september de Brabanders, zo’n 25.000, te laten zien wat voor fraais we in huis hebben.

De verzorging en onkostenvergoeding zijn zeer veelbelovend.

Heel graag z.s.m. opgeven via vaph@ziggo.nl of bel Ineke de Lang, 072 5722352.

 

Onze voorzitter en vorige penningmeester hebben zich flink ingezet voor het evenement in Egmond op 16 augustus, maar dat gaat helaas niet door.

 

Wat wel doorgaat zijn de gezelligheidsritten en de drie “standaard” ringsteekevenementen.

We beginnen op 19 april met een rit door West-Friesland. Inspannen bij de Westfriese Beurs, Oosterblokker 10-12, Oosterblokker. De families Onneweer en Kuin hebben geregeld dat de barkar als vanouds meegaat.

De volgende rit is op zaterdag 6 juni (nieuwe datum!). Een prachtige rit door het beschermde duingebied tussen Castricum en Wijk aan Zee. Mestzakken zijn verplicht! Er is een vergunning geregeld voor 15 aanspanningen (de organisatoren hebben die zelf).  Geef u snel op, want vol is vol!

Jolanda Admiraal zorgt voor de benodigde duinkaarten en wil dus graag tijdig weten hoeveel mensen er op uw aanspanning (mee)rijden. Inspannen bij LR/PC Starrenburg, Korte Brakersweg 3, Castricum.

 

Het eerste ringsteekevenement is in Hoorn, op woensdag 5 augustus. Nazit en prijsuitreiking bij JP Coen op de Veemarkt.

Een week later, op 12 augustus, gaan we ringsteken in Beverwijk. En Alkmaar staat natuurlijk ook alweer gepland voor 8 oktober!

 

Voor de gezelligheidsritten en ringsteekevenementen  kunt u zich opgeven via vaph@ziggo.nl of bel Ineke de Lang, 072 5722352.

 

Tineke Rijpkema zal ook dit jaar weer de Rabo fietssponsortocht organiseren t.b.v. onze clubkas. Deze is op 6 juni, opgeven bij Tineke: ben.tineke.rijpkema@planet.nl, 0228-562545.

 

Met hippische groeten, namens het bestuur,

 

Ineke de Lang

Powered by: WebBuro WebBuro