Het is vandaag 04 July
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

ALV 2020
Lees verder »

Op 19 april was het dan eindelijk weer zover: de eerste gezelligheidsrit van 2015. Met een zware delegatie uit Heerhugowaard e.o. en nieuwe leden! De families Onneweer en Kuin zorgden voor een geweldige start van het seizoen.

Rustig en ruim Inspannen bij de Westfriese Beurs met koffie en zelfgebakken appeltaart en daarna op pad via Blokker, door het prachtige Schellinkhout, over de frisse Zuiderdijk richting Wijdenes. Wist u trouwens dat Schellinkhout al in 1402 stadsrechten kreeg? Maar nooit stemrecht? Op het parkeerterrein van camping "het Hof" ging de eerste keer de bar open. (We zoeken nog steeds een barkarbeheerder!)

Daarna weer verder door het Westfriese landschap. Zo nu en dan al een vleugje tulpenrood maar vooral veel magnoliabloesem en huizen "om te kwijlen". 

Na de tweede zonovergoten stop, met alweer lekkere versnaperingen, via de Houterweg naar Hoogkarspel. Dubbel spannend: onze Diekke voor het eerst over de rails en lekker veel geparkeerde auto's en haastige inhalers. Dan een flink stuk door het lint van Hoogkarspel, via Westwoud door het Singelenbergpark terug naar Oosterblokker.

Met als klap op de vuurpijl nog een heel heerlijk broodje worst bij de nazit!

 

Al met al een zeer geslaagde rit, met puike verzorging en natuurlijk gezellige mensen.

 

Voor ons persoonlijk een echte opsteker: onze nieuwe vierjarige friezin Diekke deed het geweldig. Lekker tempo en supercool, een waardige opvolgster van onze Sjaak.

 

Hans&Ineke de Lang

 

foto's

Powered by: WebBuro WebBuro