Het is vandaag 24 June
Facebook

Vrienden van het Aangespannen Paard Noord-Holland

24
06
2e gezelligheidsrit NB datum gewijzigd
11:00 de DRES Nibbixwoud
nieuwsbrief april 2018
Lees verder »

 

52ste Kastelentocht Doorn - zondag 20 augustus 2017

 

Wilt u ook eens meerijden met uw aanspanning? Dan bent u van harte welkom!

 

Op zondag 20 augustus zijn de Utrechtse Heuvelrug en aangrenzende gemeentes weer het decor van de Kastelentocht van vereniging De Stichtse Aanspanning. Al meer dan een halve eeuw komen koetsiers die derde zondag in augustus bijeen in Doorn. Met hun mooiste authentieke rijtuigen en hun beste paarden rijden zij die dag een prachtige tocht langs de vele kastelen en landgoederen die de omgeving rijk is. Hun historische kleding en die van de passagiers is afgestemd op het type rijtuig. De paarden zijn gepoetst en dragen hun beste tuig. Aloude tijden herleven. De Kastelentocht is door de vele bezoekers een van de grootste evenementen in Nederland voor de liefhebbers van authentieke rijtuigen.

 

Voor de tweede keer start de Kastelentocht Doorn vanuit de prachtige landschapstuin van het Jachthuis van Landgoed Beukenrode. Op dit Landgoed kunt u genieten van 26 ha natuur: open velden en veel bos. Het Jachthuis is gebouwd in 1873 en vorig jaar ingrijpend verbouwd en gerestaureerd. Een mooie verrijking voor het aangezicht van het Landgoed.

 

Zin om een keer mee te rijden? Leuk! Schrijf u dan snel in. Het inschrijfformulier kunt u downloaden op www.kastelentochtdoorn.nl. Vul het formulier en de vrijwaring in en stuur ze - voorzien van originele handtekening - naar Maartje van der Welle, Paulus Potterlaan 6, 3941 CP Doorn. E-mailen mag natuurlijk ook! (info@kastelentochtdoorn.nl). Bij vragen kunt u contact opnemen met Maartje (06-49614612, bij geen gehoor graag inspreken).

 

Kijk voor meer informatie op www.kastelentochtdoorn.nl.

 

Vereniging De Stichtse Aanspanning Doorn, www.stichtseaanspanning.nl

Landgoed Beukenrode, Beukenrodelaan 2 in Doorn. www.jachthuisbeukenrode.nl

 

 

 

Namens de Stichting Westfriese Folklore kregen we de uitnodiging voor het ringsteken in Schagen op donderdag 20 augustus.

 

contact

Annette Tesselaar

Tel. 0224-21 45 66

e-mail: pronktesselaar@quicknet.nl

 

inschrijfformulier

Powered by: WebBuro WebBuro